Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Ciemos pie Slokas dzīvnieku patversmes.

2023. gada 24. februārī 10. eu klases skolēni apmeklēja Slokas dzīvnieku patversmi.

Šī patversme ir brīvprātīgo organizācija, kuras mērķis ir aizsargāt un glābt dzīvniekus, kas ir nonākuši grūtībās.Ierodoties Slokas dzīvnieku patversmē, tikām sagaidīti ar siltu un draudzīgu atmosfēru. Patversmes darbinieki deva mums iespēju izstaigāt patversmi, iepzaīties ar dažādiem suņiem un kaķiem, kā arī uzzināt gandrīz katra dzīvnieka stāstu.

Sadaloties nelielās grupiņās, varējām doties pastaigā, lai uzlabotu gan mūsu, gan suņu ikdienas dzīvi. Katrs noteikti izbaudīja savu pieredzi un iepazinās ar izvēlēto suni un arī ar Slokas apkārtni. Citi izvēlējās palikt pašā patversmē, izveidot saikni, pavadīt laiku ar sastopamajiem kaķiem, kā arī uzzināt vairāk par pašu patversmi no atsaucīgajiem darbiniekiem.

Esam ļoti pateicīgi par doto iespēju ziedot dzīvniekiem pārtiku, apciemot tos, kā arī piedzīvot dažādas emocijas. Aicinām ikvienu vidusskolas klašu grupu apciemot dzīvniekus, uzlabot to dzīvi patversmē. Pat vismazākais ziedojums palīdzēs patversmei kļūt labākai, dos iespēju glābt un rūpēties par dzīvniekiem tajā.

Rūta Visocka, 10.eu